GEBZESEM'İN KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ESKİ AVRUPA ŞAMPİYONU SEVİNDİK GETİRİLDİ

Spor 09.10.2021 - 02:17, Güncelleme: 09.10.2021 - 02:17
 

GEBZESEM'İN KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ESKİ AVRUPA ŞAMPİYONU SEVİNDİK GETİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Spor Kenti Kocaeli’nde şehirde yaşayanları 7’den 70’e spor yapmaya teşvik etmek, sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak ve geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek için spora yönelik çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tanıtımını dün düzenlediği görkemli bir tören ile gerçekleştirdi.. Törende yaptığı konuşmada, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin çocuk ve gençleri spora yönlendireceğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, gençlik ve Spor Kenti Kocaeli’ye yönelik projelerin önemli öncelikleri arasında olduğunun altını çizdi.  Başkan Büyükakın ayrıca GEBZESEM'in Spor Koordinatörlüğüne, Gebze ve Çayırova'nın köklü spor kulüplerinden Sevindik İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mürsel Sevindik'i getirdi. Kick Boks dalında, 1987 yılında Avrupa Şampiyonu ve 1989 yılında da dünya üçüncüsü olan Mürsel Sevindik daha sonra kurduğu Sevindik İhtisas Spor Kulübünde binlerce sporcu yetiştirmiş ve o yetişdirdiği sporcuların Türkiye ve Avrupa şampiyonlularını görmenin Dünya şampiyonalarında mücadelelerini izlemenin keyfini yaşamıştı.. Spor insanı Mürsel Sevindik'in GEBZESEM'in koordinatörlüğüne getirilmesi spor camiasında memnuniyetle karşılanırken, Kocaelihaberi.com'a konuşan Mürsel Sevindik "Zaten yıllardan beri ahlaklı ve güçlü sporcular yetiştirme çabası içindeydik. Şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin daha geniş imkanlarıyla daha çok sporcu yetiştirmenin gayreti içinde olacağız. Yeniden kolları sıvadık, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bir kaç dalda Kocaeli'ye gelecek inşallah" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Spor Kenti Kocaeli’nde şehirde yaşayanları 7’den 70’e spor yapmaya teşvik etmek, sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak ve geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek için spora yönelik çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tanıtımını dün düzenlediği görkemli bir tören ile gerçekleştirdi..

Törende yaptığı konuşmada, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin çocuk ve gençleri spora yönlendireceğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, gençlik ve Spor Kenti Kocaeli’ye yönelik projelerin önemli öncelikleri arasında olduğunun altını çizdi. 

Başkan Büyükakın ayrıca GEBZESEM'in Spor Koordinatörlüğüne, Gebze ve Çayırova'nın köklü spor kulüplerinden Sevindik İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mürsel Sevindik'i getirdi.

Kick Boks dalında, 1987 yılında Avrupa Şampiyonu ve 1989 yılında da dünya üçüncüsü olan Mürsel Sevindik daha sonra kurduğu Sevindik İhtisas Spor Kulübünde binlerce sporcu yetiştirmiş ve o yetişdirdiği sporcuların Türkiye ve Avrupa şampiyonlularını görmenin Dünya şampiyonalarında mücadelelerini izlemenin keyfini yaşamıştı..

Spor insanı Mürsel Sevindik'in GEBZESEM'in koordinatörlüğüne getirilmesi spor camiasında memnuniyetle karşılanırken, Kocaelihaberi.com'a konuşan Mürsel Sevindik "Zaten yıllardan beri ahlaklı ve güçlü sporcular yetiştirme çabası içindeydik. Şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin daha geniş imkanlarıyla daha çok sporcu yetiştirmenin gayreti içinde olacağız. Yeniden kolları sıvadık, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bir kaç dalda Kocaeli'ye gelecek inşallah" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.