DÜNYA ONU KONUŞUYOR

Dünya 08.10.2021 - 17:46, Güncelleme: 08.10.2021 - 17:46
 

DÜNYA ONU KONUŞUYOR

KOCAELİ HABERİ
İstanbul'da birçok toplu ulaşım aracında kenti gezmesiyle üne kavuşan Boji adı verilen köpek, dünya basınında da yer bulmaya başladı. Uluslararası haber ajansları ve yayın organlarında haber olan Boji'nin ünü Reuters'ün sayesinde dünyaya yayıldı. Reuters'ın yaptığı haberde "Bir sokak köpeği olan Boji, Avrupa'nın en büyük şehrinde feribotlar, otobüsler ve metrolarda düzenli bir görüntü haline geldi. Kendini işine adamış bir yolcu köpek, bir hafta içi gününde toplu taşıma araçlarında 30 kilometreye varan uzun yolculukların keyfini çıkarıyor. Gezilerini mikroçip ile kaydeden İstanbul Belediyesi yetkilileri, köpeğin günde en az 29 metro durağına uğradığını, hatta denizde takip edildiğini, hafta sonu şehrin açıklarındaki Prens Adaları'na tatile çıktığını söylüyor" denildi.
KOCAELİ HABERİ

İstanbul'da birçok toplu ulaşım aracında kenti gezmesiyle üne kavuşan Boji adı verilen köpek, dünya basınında da yer bulmaya başladı. Uluslararası haber ajansları ve yayın organlarında haber olan Boji'nin ünü Reuters'ün sayesinde dünyaya yayıldı.

Reuters'ın yaptığı haberde "Bir sokak köpeği olan Boji, Avrupa'nın en büyük şehrinde feribotlar, otobüsler ve metrolarda düzenli bir görüntü haline geldi. Kendini işine adamış bir yolcu köpek, bir hafta içi gününde toplu taşıma araçlarında 30 kilometreye varan uzun yolculukların keyfini çıkarıyor. Gezilerini mikroçip ile kaydeden İstanbul Belediyesi yetkilileri, köpeğin günde en az 29 metro durağına uğradığını, hatta denizde takip edildiğini, hafta sonu şehrin açıklarındaki Prens Adaları'na tatile çıktığını söylüyor" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.