BAŞKAN ÇİFTÇİ YERİNDE İNCELEDİ

Dünya 08.10.2021 - 14:13, Güncelleme: 08.10.2021 - 14:16
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ YERİNDE İNCELEDİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Çayırova Belediyesi, altyapı ve üst yapı çalışmalarını aciliyet ve öncelik sırasına göre yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde asfaltlama çalışmasına başladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2021 yatırım programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde asfalt yapılan sokaklarda incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı’dan çalışmaların detayları ile ilgili bilgiler alan Başkan Çiftçi, vatandaşlarla sohbet etti. Alt ve üst yapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Çiftçi, Emek, Akse ve Şekerpınar Mahallelerimizden sonra şimdide Cumhuriyet mahallemizde asfalt çalışması yapıyoruz. Toplam 14 sokakta 6 bin 918 ton PMT, 3 bin 714 ton binder asfalt ve 5 bin 204 m2 bordür çalışması yapacağız. Vatandaşlarımızın konforu, huzuru ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Çayırova Belediyesi, altyapı ve üst yapı çalışmalarını aciliyet ve öncelik sırasına göre yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde asfaltlama çalışmasına başladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2021 yatırım programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde asfalt yapılan sokaklarda incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı’dan çalışmaların detayları ile ilgili bilgiler alan Başkan Çiftçi, vatandaşlarla sohbet etti.

Alt ve üst yapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Çiftçi, Emek, Akse ve Şekerpınar Mahallelerimizden sonra şimdide Cumhuriyet mahallemizde asfalt çalışması yapıyoruz. Toplam 14 sokakta 6 bin 918 ton PMT, 3 bin 714 ton binder asfalt ve 5 bin 204 m2 bordür çalışması yapacağız. Vatandaşlarımızın konforu, huzuru ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.