HDP CHP'YE BAKIN NE İÇİN HEYET GÖNDERDİ?

Siyaset 08.10.2021 - 06:45, Güncelleme: 08.10.2021 - 06:45
 

HDP CHP'YE BAKIN NE İÇİN HEYET GÖNDERDİ?

KOCAELİ HABERİ
HDP dün heyet olarak CHP Genel Merkezini ziyaret ederek, hazırladıkları "Demokrasi Tutum Belgesi"ni sundular.. HDEP hyetini, CHP Genel Başkan yardımcıları Selim Sayek Boke, Oğuz Kaan Salıcı ve Mehmet Bekaroğlu karşılarken, Oğuz Kaan Salıcı bu buluşmayaı sosyal medyadan "HDP heyeti, Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Demokrasi Tutum Belgesi’ni sundu. Ziyarette Demokrasi Tutum Belgesi üzerine görüş alışverişinde bulunduk." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

HDP dün heyet olarak CHP Genel Merkezini ziyaret ederek, hazırladıkları "Demokrasi Tutum Belgesi"ni sundular..

HDEP hyetini, CHP Genel Başkan yardımcıları Selim Sayek Boke, Oğuz Kaan Salıcı ve Mehmet Bekaroğlu karşılarken, Oğuz Kaan Salıcı bu buluşmayaı sosyal medyadan "HDP heyeti, Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Demokrasi Tutum Belgesi’ni sundu. Ziyarette Demokrasi Tutum Belgesi üzerine görüş alışverişinde bulunduk." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.