MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI KARTEPE’YE RENK KATTI

İlçeler 07.10.2021 - 12:15, Güncelleme: 07.10.2021 - 12:15
 

MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI KARTEPE’YE RENK KATTI

KOCAELİ HABERİ
Kartepe Belediyesi ile KOMOD işbirliğinde düzenlenen “Komod Car-Fest 2K21” modifiye araç tutkunlarını Kartepe’de bir araya getirdi.     Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Derneği (KOMOD) işbirliğinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Gefco Araç Parkı’nda düzenlenen “Komod Car-Fest 2K21” modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman modifiye araçları yerince incelenirken, araç tutkunlarından bilgi aldı.          Sizleri Kartepe’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz çok canlı hareketli bir ilçedir. Kar kayağından, su kayağından, motor yarışlarına kadar her alanda yarışlar düzenlenmektedir. Seneye burada yeniden sizlerle buluşmak istiyorum” dedi.  HER ZAMAN DESTEĞİMİZ OLACAK “Her zaman sizlere destek olmaya hazırım” diyen Başkan Kocaman “Bu tür organizasyonların düzenlenmesi kolay değildir. Buraya getirilen bütün araçlar çok güzel ve büyük emekler sayesinde ortaya çıktığı görülmektedir. Bu tür organizasyonlarda her zaman desteğimiz olacaktır. Türkiye'nin farklı Şehirlerinden gelerek Kartepemize renk katan modifiye araç sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.  KOMOD yönetimi ve katılımcılar verilen destekten ötürü Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederek, Kartepe’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler
KOCAELİ HABERİ

Kartepe Belediyesi ile KOMOD işbirliğinde düzenlenen “Komod Car-Fest 2K21” modifiye araç tutkunlarını Kartepe’de bir araya getirdi.    

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Derneği (KOMOD) işbirliğinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Gefco Araç Parkı’nda düzenlenen “Komod Car-Fest 2K21” modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman modifiye araçları yerince incelenirken, araç tutkunlarından bilgi aldı.         

Sizleri Kartepe’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz çok canlı hareketli bir ilçedir. Kar kayağından, su kayağından, motor yarışlarına kadar her alanda yarışlar düzenlenmektedir. Seneye burada yeniden sizlerle buluşmak istiyorum” dedi. 

HER ZAMAN DESTEĞİMİZ OLACAK
“Her zaman sizlere destek olmaya hazırım” diyen Başkan Kocaman “Bu tür organizasyonların düzenlenmesi kolay değildir. Buraya getirilen bütün araçlar çok güzel ve büyük emekler sayesinde ortaya çıktığı görülmektedir. Bu tür organizasyonlarda her zaman desteğimiz olacaktır. Türkiye'nin farklı Şehirlerinden gelerek Kartepemize renk katan modifiye araç sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

KOMOD yönetimi ve katılımcılar verilen destekten ötürü Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederek, Kartepe’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.