Gebze'nin Altın Çocuğu ''Önemli'' dedi..

İlçeler 07.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 07.10.2021 - 11:15
 

Gebze'nin Altın Çocuğu ''Önemli'' dedi..

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Gebze Ticaret Odası eski Meclis üyesi, Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği başkanı Gökhan Altıntaş her alan farklılığını sergilemeye devam ediyor.. Her alandaki başarılı çıkışlarından dolayı "Gebze'nin Altın Çocuğu" olarak da kabul gören Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş hergün güne spor ile başlamayı gelenek haline getirirken bu sabah arkadaşı Murat Gedik ile birlikte Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Klübü'ndeki kürek çekme faaliyetini "Çünkü spor önemlidir." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Gebze Ticaret Odası eski Meclis üyesi, Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği başkanı Gökhan Altıntaş her alan farklılığını sergilemeye devam ediyor..

Her alandaki başarılı çıkışlarından dolayı "Gebze'nin Altın Çocuğu" olarak da kabul gören Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş hergün güne spor ile başlamayı gelenek haline getirirken bu sabah arkadaşı Murat Gedik ile birlikte Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Klübü'ndeki kürek çekme faaliyetini "Çünkü spor önemlidir." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.