Maganda Kurşunu ile Yürüyemez Hale Geldi!

Sağlık 07.10.2021 - 09:00, Güncelleme: 07.10.2021 - 09:00
 

Maganda Kurşunu ile Yürüyemez Hale Geldi!

6 yıl önce mekânda kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak omuriliği zarar gören Emrah Topçuoğlu, ağrıları nedeni ile problemler yaşıyordu. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Atilla Yılmaz hastasına taktığı omurilik pili ile vücudundaki ağrıları azaltarak normal hayata dönmesini sağladı.
6 yıl önce T12 bölgesinden kavgayı ayırmaya çalışırken vurulan 39 yaşındaki Emrah Topçuoğlu, yaralanma nedeni ile ağrılar yaşıyor, günlük ihtiyaçlarını karşılayamıyor, uyku problemleri yaşıyordu. Günlük yaşamsal faaliyetlerini yerine getiremeyen Topçuoğlu, tedavi için araştırmalara başlamış; sonunda Dr. Atilla Yılmaz’ı bulmuştu. Atilla Bey’in omurilik pili ile ağrı tedavisi uyguladığını öğrenen Topçuoğlu, ilk fırsatta İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’ne geldi. Muayene sonrası işleme uygun görülen hasta ameliyata alındı. “İnancımı Yitirmedim Yürüyeceğim” Yılmaz’ın yaptığı işlem sonrası, şikâyetleri dinen ve ağrıları duran Topçuoğlu, artık yemek yiyebiliyor ve uyku sorunları yaşamıyor. Ameliyat sonrası çok mutlu olduğunu ve memnuniyetini dile getiren Emrah Topçuoğlu, “2016 yılında maganda kurşunu ile engelli oldum. T12 bölgemden vuruldum. Çok şiddetli ağrılarım vardı. Araştırmalarım sonucunda Dr. Atilla Bey’e geldim. Bu cihazı taktırmadan önce çok fazla ağrım oluyordu. Hayat kalitem etkileniyordu. Yeme, içme ve uyku problemleri yaşıyordum. İşlem yapıldıktan sonra ağrılarımın azaldı. Bu mutluluk benim için paha biçilemez. Ard arda oluşan ağrılarım artık yok denecek kadar azalmıştı. Tedavinin ileri evrelerinde kaslarımda his oluşmaya başladı. Daha sonra Fizik Tedavi ile denge problemlerimi düzelttik. Yürümek istiyorum ve inancımı kaybetmiyorum. Hayata tekrardan döndüm. Şikâyeti olan kişilere bu tedaviyi öneririm. Atilla Hoca’ya her şey için çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
6 yıl önce mekânda kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak omuriliği zarar gören Emrah Topçuoğlu, ağrıları nedeni ile problemler yaşıyordu. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Atilla Yılmaz hastasına taktığı omurilik pili ile vücudundaki ağrıları azaltarak normal hayata dönmesini sağladı.

6 yıl önce T12 bölgesinden kavgayı ayırmaya çalışırken vurulan 39 yaşındaki Emrah Topçuoğlu, yaralanma nedeni ile ağrılar yaşıyor, günlük ihtiyaçlarını karşılayamıyor, uyku problemleri yaşıyordu. Günlük yaşamsal faaliyetlerini yerine getiremeyen Topçuoğlu, tedavi için araştırmalara başlamış; sonunda Dr. Atilla Yılmaz’ı bulmuştu. Atilla Bey’in omurilik pili ile ağrı tedavisi uyguladığını öğrenen Topçuoğlu, ilk fırsatta İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’ne geldi. Muayene sonrası işleme uygun görülen hasta ameliyata alındı.

“İnancımı Yitirmedim Yürüyeceğim”

Yılmaz’ın yaptığı işlem sonrası, şikâyetleri dinen ve ağrıları duran Topçuoğlu, artık yemek yiyebiliyor ve uyku sorunları yaşamıyor. Ameliyat sonrası çok mutlu olduğunu ve memnuniyetini dile getiren Emrah Topçuoğlu, “2016 yılında maganda kurşunu ile engelli oldum. T12 bölgemden vuruldum. Çok şiddetli ağrılarım vardı. Araştırmalarım sonucunda Dr. Atilla Bey’e geldim. Bu cihazı taktırmadan önce çok fazla ağrım oluyordu. Hayat kalitem etkileniyordu. Yeme, içme ve uyku problemleri yaşıyordum. İşlem yapıldıktan sonra ağrılarımın azaldı. Bu mutluluk benim için paha biçilemez. Ard arda oluşan ağrılarım artık yok denecek kadar azalmıştı. Tedavinin ileri evrelerinde kaslarımda his oluşmaya başladı. Daha sonra Fizik Tedavi ile denge problemlerimi düzelttik. Yürümek istiyorum ve inancımı kaybetmiyorum. Hayata tekrardan döndüm. Şikâyeti olan kişilere bu tedaviyi öneririm. Atilla Hoca’ya her şey için çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.