NAİL ÇİLER BAŞKAN BIYIK İLE BİRLİKTE İNCELEDİ

İlçeler 07.10.2021 - 05:10, Güncelleme: 07.10.2021 - 05:10
 

NAİL ÇİLER BAŞKAN BIYIK İLE BİRLİKTE İNCELEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası (GTO) Vakfı ve Darıca Belediyesi ortak projesi olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin temel atma töreni temel atma töreni, 11 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşmişti.. Darıca Nene Hatun Mahallesinde yapılmakta olan Darıca Hizmet Kompleksi inşaat hızla yükselirken, dün inşatın son durumunu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile incelemeye giden GTO Başkanı Nail Çiler oradan yaptığı paylaşımda "Darıca Hizmet Kompleksi”mizin, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK ve Başkan Yardımcısı Abdullatif ÖZKAN ile birlikte son çalışmalarını inceledik. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden “Yaşam Merkezi”mizi en kısa sürede bölgemizin hizmetine sunacağız." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası (GTO) Vakfı ve Darıca Belediyesi ortak projesi olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin temel atma töreni temel atma töreni, 11 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşmişti..

Darıca Nene Hatun Mahallesinde yapılmakta olan Darıca Hizmet Kompleksi inşaat hızla yükselirken, dün inşatın son durumunu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile incelemeye giden GTO Başkanı Nail Çiler oradan yaptığı paylaşımda "Darıca Hizmet Kompleksi”mizin, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK ve Başkan Yardımcısı Abdullatif ÖZKAN ile birlikte son çalışmalarını inceledik. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden “Yaşam Merkezi”mizi en kısa sürede bölgemizin hizmetine sunacağız." açıklamasında bulundu..
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.