BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A İTTİFAK DESTEĞİ

Siyaset 07.10.2021 - 03:03, Güncelleme: 07.10.2021 - 03:03
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A İTTİFAK DESTEĞİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt dün İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Başkan Büyükakın bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhur İttifakıyla birlikte büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını sürdürecek, 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. MHP İl Başkanımız Yunus Emre Kurt ve kıymetli yönetimlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, hayırlı ve güzel hizmetler yapmalarını rabbimden diliyorum." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt dün İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Başkan Büyükakın bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhur İttifakıyla birlikte büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını sürdürecek, 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. MHP İl Başkanımız Yunus Emre Kurt ve kıymetli yönetimlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, hayırlı ve güzel hizmetler yapmalarını rabbimden diliyorum." ifadeleri ile duyurdu..
Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.