ÇAYIROVA'DA O EVE OPERASYON

İlçeler 06.10.2021 - 11:34, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:34
 

ÇAYIROVA'DA O EVE OPERASYON

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan çöp eve operasyon düzenledi. Çayırova Belediyesi, Vatandaşların Özgürlük Mahallesi’nde bir evde çöp biriktirildiği şikâyetleri üzerine harekete geçti. Belediye Zabıta ekipleri çöp evde inanılmaz koku ve çöp yığını ile karşılaştı. Çöp evin sahibi zabıta ekiplerini eve sokmaması üzerine, İlçe Hıfzıssıhha kurulu çöp evin temizlenmesine karar verdi. Zabıta ve Temiz işleri müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile çöp ev temizlendi. Evin ilaçlanıp ve yeniden sağlıklı koşullara getirilmesi ile mahalle halkı rahat bir nefes aldı.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan çöp eve operasyon düzenledi.

Çayırova Belediyesi, Vatandaşların Özgürlük Mahallesi’nde bir evde çöp biriktirildiği şikâyetleri üzerine harekete geçti. Belediye Zabıta ekipleri çöp evde inanılmaz koku ve çöp yığını ile karşılaştı. Çöp evin sahibi zabıta ekiplerini eve sokmaması üzerine, İlçe Hıfzıssıhha kurulu çöp evin temizlenmesine karar verdi.

Zabıta ve Temiz işleri müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile çöp ev temizlendi. Evin ilaçlanıp ve yeniden sağlıklı koşullara getirilmesi ile mahalle halkı rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.