Flash TV tekrar yayında; işte yeni logosu ve kadrosu

Güncel 06.10.2021 - 04:12, Güncelleme: 06.10.2021 - 04:12
 

Flash TV tekrar yayında; işte yeni logosu ve kadrosu

kocaelihaberi
2019 yılında yayın hayatına son veren ancak şimdilerde geri dönmek için hazırlıklara başlayan Flash TV, billboardlarda yerini almaya başladı. Eski yayın anlayışını terk ederek, haber ve mizahın iç içe olacağı yeni bir formatla geri döneceği konuşulan Flash TV’nin yeni logosu ve kadrosu reklam panolarına asıldı. Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra anlaştığı isimler de dikkati çekti. Şu ana kadar Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.
kocaelihaberi

2019 yılında yayın hayatına son veren ancak şimdilerde geri dönmek için hazırlıklara başlayan Flash TV, billboardlarda yerini almaya başladı.

Eski yayın anlayışını terk ederek, haber ve mizahın iç içe olacağı yeni bir formatla geri döneceği konuşulan Flash TV’nin yeni logosu ve kadrosu reklam panolarına asıldı. Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra anlaştığı isimler de dikkati çekti. Şu ana kadar Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.