FOX TV'de bomba program; ünlü gazeteciler bir araya geliyor

Güncel 06.10.2021 - 03:56, Güncelleme: 06.10.2021 - 03:56
 

FOX TV'de bomba program; ünlü gazeteciler bir araya geliyor

Kocaelihaberi
Doğan Şentürk, bu fotoğrafı paylaştı, ünlü gazeteciler bir araya geliyor FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım, FOX TV'deki yeni başlayacak olan programın habercisi oldu. Ünlü gazeteciler perşembe gecesi program yapacaklar. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı. Şentürk'ün paylaşımında gazeteciler Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin ile aynı masada oldukları görülüyor. Konuyla ilgili FOX TV'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Deniz Zeyrek ve Çiğdem Toker şu anda Sözcü gazetesinde yazarlık, Murat Yetkin ve Nevşin Mengü sosyal medya üzerinden YouTube yayını yapıyor.
Kocaelihaberi

Doğan Şentürk, bu fotoğrafı paylaştı, ünlü gazeteciler bir araya geliyor

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım, FOX TV'deki yeni başlayacak olan programın habercisi oldu. Ünlü gazeteciler perşembe gecesi program yapacaklar.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı. Şentürk'ün paylaşımında gazeteciler Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin ile aynı masada oldukları görülüyor.

Konuyla ilgili FOX TV'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Deniz Zeyrek ve Çiğdem Toker şu anda Sözcü gazetesinde yazarlık, Murat Yetkin ve Nevşin Mengü sosyal medya üzerinden YouTube yayını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.