GEBZE'DEN DUALARLA UĞURLANDI

Güncel 05.10.2021 - 18:08, Güncelleme: 05.10.2021 - 18:08
 

GEBZE'DEN DUALARLA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyeler Birliği, ve Hayrat Vakfı işbirliği ile tedarik edilen yiyecek ve giyecek eşyalarının yüklendiği yilik tırları  Suriye'nin İdlip kentindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bugün Gebze'den yola çıktı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Başkan yardımcısı Sinan Yaşar'ın da katılımıyla Gebze Kente metdanında düzenlenen törenin ardından dualarla uğurlanan yardım tırlarındaki malzemeler idlib'de yaşayan İhtiyaç sahilerine dağıtılacak..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyeler Birliği, ve Hayrat Vakfı işbirliği ile tedarik edilen yiyecek ve giyecek eşyalarının yüklendiği yilik tırları  Suriye'nin İdlip kentindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bugün Gebze'den yola çıktı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Başkan yardımcısı Sinan Yaşar'ın da katılımıyla Gebze Kente metdanında düzenlenen törenin ardından dualarla uğurlanan yardım tırlarındaki malzemeler idlib'de yaşayan İhtiyaç sahilerine dağıtılacak..
Bir ayakta ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.