SUÇLUNUN BÖYLESİNE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Asayiş 05.10.2021 - 13:02, Güncelleme: 05.10.2021 - 13:02
 

SUÇLUNUN BÖYLESİNE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

KOCAELİ HABERİ
İzmitt'te Cadde üzerinde bulunan 3 adet çöp konteynerinin ve seyyar simit arabasının yakan T.B.Y isimli şahıs yakalandı.. Kocaeli Emniyet müdürülüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 29.09.2021 günü ilimiz İzmit ilçesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan 3 adet çöp konteynerinin ve seyyar simit arabasının yakılması sonucu meydana gelen “Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak; Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen T.B.Y. isimli şahıs, 03.10.2021 günü ekiplerimizce yakalanmış olup Adli Makamlara sevk edilmiştir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
KOCAELİ HABERİ

İzmitt'te Cadde üzerinde bulunan 3 adet çöp konteynerinin ve seyyar simit arabasının yakan T.B.Y isimli şahıs yakalandı..

Kocaeli Emniyet müdürülüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

29.09.2021 günü ilimiz İzmit ilçesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan 3 adet çöp konteynerinin ve seyyar simit arabasının yakılması sonucu meydana gelen “Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak;

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen T.B.Y. isimli şahıs, 03.10.2021 günü ekiplerimizce yakalanmış olup Adli Makamlara sevk edilmiştir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.