HAMZA ŞAYİR DİLOVALI KADINLARI GEZMEYE GÖNDERDİ

İlçeler 04.10.2021 - 11:52, Güncelleme: 04.10.2021 - 11:52
 

HAMZA ŞAYİR DİLOVALI KADINLARI GEZMEYE GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı Kadınları Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte İstanbul'a  gezmeye ve Ayasofya Camisini ziyaret etmeye gönderdi.. Başkan Şayir, Dilovalı kadınları otobüse bindirdikten sonra sosyal medyadan "Dilovalı Annelerimizi, hanım kardeşlerimizi AYASOFYA ziyaretine uğurladık." paylaşımında bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı Kadınları Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte İstanbul'a  gezmeye ve Ayasofya Camisini ziyaret etmeye gönderdi..

Başkan Şayir, Dilovalı kadınları otobüse bindirdikten sonra sosyal medyadan "Dilovalı Annelerimizi, hanım kardeşlerimizi AYASOFYA ziyaretine uğurladık." paylaşımında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.