Tuba Torun'dan yeni Fenerbahçe açıklaması; Özür diledi

Güncel 03.10.2021 - 15:17, Güncelleme: 03.10.2021 - 21:51
 

Tuba Torun'dan yeni Fenerbahçe açıklaması; Özür diledi

kocaelihaberi
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, tartışma yaratan Fenerbahçe çıkışının ardından yeni bir açıklamada bulundu. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, Fenerbahçe ile ilgili ifadelerinin ardından Twitter hesabından yeni bir açıklamada bulundu Torun açıklamasında, Fenerbahçe camiasını incittiğini ve bundan üzüntü duyduğunu söyledi. Torun, “Kulübün kurumsal kimliğini hedef almış gibi göründüm. Yanlış anlaşılmadan dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü’nden özür dilerim” dedi. Açıklamalarının ardından hedef alındığını hatırlatan Torun, “Fenerbahçe’yi temsil etmediğine inandığım kişileri ayırmak kaydıyla incinen herkes için de üzüntülerimi bildiririm.” dedi.   Kamuoyuna.. pic.twitter.com/XcWSaGSBJ6 — Tuba Torun (@avtubatorunn) October 3, 2021
kocaelihaberi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, tartışma yaratan Fenerbahçe çıkışının ardından yeni bir açıklamada bulundu.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, Fenerbahçe ile ilgili ifadelerinin ardından Twitter hesabından yeni bir açıklamada bulundu

Torun açıklamasında, Fenerbahçe camiasını incittiğini ve bundan üzüntü duyduğunu söyledi. Torun, “Kulübün kurumsal kimliğini hedef almış gibi göründüm. Yanlış anlaşılmadan dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü’nden özür dilerim” dedi.

Açıklamalarının ardından hedef alındığını hatırlatan Torun, “Fenerbahçe’yi temsil etmediğine inandığım kişileri ayırmak kaydıyla incinen herkes için de üzüntülerimi bildiririm.” dedi.
 

Kamuoyuna.. pic.twitter.com/XcWSaGSBJ6

— Tuba Torun (@avtubatorunn) October 3, 2021

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.