İP Genel Başkanı Erkan Baş, Erdoğan ve Fahrettin Altun'u maça davet etti!

Siyaset 03.10.2021 - 11:50, Güncelleme: 03.10.2021 - 11:50
 

İP Genel Başkanı Erkan Baş, Erdoğan ve Fahrettin Altun'u maça davet etti!

Kocaelihaberi
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaştığı videoyu alıntılayarak çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Baş, Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülere atıfta bulunarak "Siz ikiniz ben tek, ama bir şartım var." dedi. Baş'ın paylaşımı şöyle oldu: "Siz ikiniz ben tek. Nerede ne zaman isterseniz tek pota maç yapalım, 15 sayı avans veriyorum 20’de biter. Yenilen ilk uçakla gider, bi daha dönmez. Var mısınız?"
Kocaelihaberi

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaştığı videoyu alıntılayarak çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Baş, Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülere atıfta bulunarak "Siz ikiniz ben tek, ama bir şartım var." dedi.

Baş'ın paylaşımı şöyle oldu:

"Siz ikiniz ben tek. Nerede ne zaman isterseniz tek pota maç yapalım, 15 sayı avans veriyorum 20’de biter. Yenilen ilk uçakla gider, bi daha dönmez. Var mısınız?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.