BAŞKAN KAYA OKUR'UN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Yaşam 03.10.2021 - 06:05, Güncelleme: 03.10.2021 - 06:12
 

BAŞKAN KAYA OKUR'UN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Kocaeli Haberi
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı, Kocaeli eski Milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur kızı Betül'ü gelin etti..  AK Parti Gebze'nin yeni ilçe Başkanı Recep Kaya, İlçe yöneticileri ile birlikte geçmiş Dönem Kocaeli Milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur'un kızı Betül ile Talha Ali çiftinin düğün törenine katılım sağlayarak genç çifte mutluluklar diledi..
Kocaeli Haberi

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı, Kocaeli eski Milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur kızı Betül'ü gelin etti.. 

AK Parti Gebze'nin yeni ilçe Başkanı Recep Kaya, İlçe yöneticileri ile birlikte geçmiş Dönem Kocaeli Milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur'un kızı Betül ile Talha Ali çiftinin düğün törenine katılım sağlayarak genç çifte mutluluklar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.