GENÇ OYUNCU İLK DEFA KONUŞTU

Dünya 02.10.2021 - 11:25, Güncelleme: 02.10.2021 - 11:25
 

GENÇ OYUNCU İLK DEFA KONUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Oyunculuğun henüz başlarında olan Fatih Berk Şahin, 'Yalancı' ile ilk TV dizisi çalışmasına imza attı. Dizide canlandırdığı 'Doruk' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şahin, Habertürk'ün sorularını cevaplarken küçük yaşlardan itibaren heves ettiği mesleği icra ediyor olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Oyunculuğa yeni başlamış biri olarak bize kendinizden söz eder misiniz? Tabii. 2004 doğumluyum 17 yaşındayım. Oyunculuk çok küçükken heves ettiğim bir şeydi. Şu anda da bu isteğime erişebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda alışmaya çalışıyorum. Oyunculuk size ne ifade ediyor? Sizi oyunculuğa yönlendiren etmenler nelerdir? Benim içimi rahatlatan en büyük şey. İnsanların sorgulamasını sağlamak, onlara o evreni yaşatıp oradan soruyu sormak çok değerli. Ve benzersiz bir tatmin aynı zamanda. Hemen bir şey yönlendirmedi. Ama izlediğim bir kamera arkasının beni etkilediğini hatırlıyorum. 'Yalancı'nın kariyerinize nasıl bir etkisi olmasını umarsınız? Televizyondaki ilk projem olduğu için her zaman ayrı olacaktır tabii. Ama gerçekten çok sevdiğim bir iş. Mutluyum içinde bulunduğum için. Çekimlere başladığınız ilk günden bu yana 'Yalancı'nın setinde mesleğiniz adına edindiğiniz en önemli bilgi ne oldu? Benim orada olmam ve olup biteni izlemem bile öğretebiliyor bir şeyler. Benim için pek çok konuda ketum kalmak şart. O set bunu daha iyi anladığım bir yer. 'Doruk Gürsoy' karakterini analiz edebilir misiniz? Karakteriniz için nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiniz? 'Doruk'un güvendiği bir duruşunun olmasıyla birlikte dengesiz bir tarafının da olmasını seviyorum. Başına gelen şeylere de asla alışık olmaması beni sonrası için meraklandırdı. Her genç oyuncunun idol olarak benimsediği kişilerin olduğunu düşünüyorum. Sizin idolünüz kimdir? Haluk Bilginer. Mesleğiniz adına kurduğun en büyük hayal, yaptığın en büyük plan nedir? Beni tatmin edeni sunmak. Hep sahnede olabilmek.
KOCAELİ HABERİ

Oyunculuğun henüz başlarında olan Fatih Berk Şahin, 'Yalancı' ile ilk TV dizisi çalışmasına imza attı. Dizide canlandırdığı 'Doruk' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şahin, Habertürk'ün sorularını cevaplarken küçük yaşlardan itibaren heves ettiği mesleği icra ediyor olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Oyunculuğa yeni başlamış biri olarak bize kendinizden söz eder misiniz?

Tabii. 2004 doğumluyum 17 yaşındayım. Oyunculuk çok küçükken heves ettiğim bir şeydi. Şu anda da bu isteğime erişebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda alışmaya çalışıyorum.

Oyunculuk size ne ifade ediyor? Sizi oyunculuğa yönlendiren etmenler nelerdir?

Benim içimi rahatlatan en büyük şey. İnsanların sorgulamasını sağlamak, onlara o evreni yaşatıp oradan soruyu sormak çok değerli. Ve benzersiz bir tatmin aynı zamanda. Hemen bir şey yönlendirmedi. Ama izlediğim bir kamera arkasının beni etkilediğini hatırlıyorum.

'Yalancı'nın kariyerinize nasıl bir etkisi olmasını umarsınız?

Televizyondaki ilk projem olduğu için her zaman ayrı olacaktır tabii. Ama gerçekten çok sevdiğim bir iş. Mutluyum içinde bulunduğum için.

Çekimlere başladığınız ilk günden bu yana 'Yalancı'nın setinde mesleğiniz adına edindiğiniz en önemli bilgi ne oldu?

Benim orada olmam ve olup biteni izlemem bile öğretebiliyor bir şeyler. Benim için pek çok konuda ketum kalmak şart. O set bunu daha iyi anladığım bir yer.

'Doruk Gürsoy' karakterini analiz edebilir misiniz? Karakteriniz için nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiniz?

'Doruk'un güvendiği bir duruşunun olmasıyla birlikte dengesiz bir tarafının da olmasını seviyorum. Başına gelen şeylere de asla alışık olmaması beni sonrası için meraklandırdı.

Her genç oyuncunun idol olarak benimsediği kişilerin olduğunu düşünüyorum. Sizin idolünüz kimdir?

Haluk Bilginer.

Mesleğiniz adına kurduğun en büyük hayal, yaptığın en büyük plan nedir?

Beni tatmin edeni sunmak. Hep sahnede olabilmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.