Kanal İstanbul için yeni ihale tarihleri belli oldu

Güncel 02.10.2021 - 10:02, Güncelleme: 02.10.2021 - 10:02
 

Kanal İstanbul için yeni ihale tarihleri belli oldu

Kocaelihaberi
TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihaleye çıkıyor. TOKİ, Sazlıbosna baraj havzasında Kanal İstanbul manzaralı 540 konut ve 8 dükkandan oluşan ilk etap için 6 Ekim'de, 485 konutluk ikinci etap için 7 Ekim'de ihaleye çıkacağını duyurdu. TOKİ, toplam bin 406 konutluk yeni etapların tarihini de belirledi. TOKİ, 23 Kasım'da “Arnavutköy İlçesi 3. Etap 679 Konut 8 Adet Dükkan, 1 Adet Ortaöğretim Okulu ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” işi için ihale düzenleyecek. 25 Kasım'da da 6. etap için 727 konut, 8 dükkan ve bir cami inşaatı yaptırmak üzere ihaleye çıkılacak. TOKİ böylece Kanal İstanbul kapsamında yapılacak 2 bin 431 konutun ihale tarihini belirlemiş oldu.
Kocaelihaberi

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihaleye çıkıyor.

TOKİ, Sazlıbosna baraj havzasında Kanal İstanbul manzaralı 540 konut ve 8 dükkandan oluşan ilk etap için 6 Ekim'de, 485 konutluk ikinci etap için 7 Ekim'de ihaleye çıkacağını duyurdu. TOKİ, toplam bin 406 konutluk yeni etapların tarihini de belirledi.

TOKİ, 23 Kasım'da “Arnavutköy İlçesi 3. Etap 679 Konut 8 Adet Dükkan, 1 Adet Ortaöğretim Okulu ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” işi için ihale düzenleyecek. 25 Kasım'da da 6. etap için 727 konut, 8 dükkan ve bir cami inşaatı yaptırmak üzere ihaleye çıkılacak. TOKİ böylece Kanal İstanbul kapsamında yapılacak 2 bin 431 konutun ihale tarihini belirlemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.