AK PARTİ DARICA BAŞKANI ACAY COVİD-19'A YAKALANDI

Sağlık 01.10.2021 - 20:29, Güncelleme: 01.10.2021 - 20:29
 

AK PARTİ DARICA BAŞKANI ACAY COVİD-19'A YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay koronavirüse yakalandığını sosyal medya sayfasından "Kıymetli hemşerilerim dün gece yaptırmış olduğum Covid-19 testim ‘Pozitif’ çıkmıştır. Çok şükür genel durumum iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin." sözleri ile duyurdu.. Başkan Acay ve tüm covid-19 hastalarına geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay koronavirüse yakalandığını sosyal medya sayfasından "Kıymetli hemşerilerim dün gece yaptırmış olduğum Covid-19 testim ‘Pozitif’ çıkmıştır. Çok şükür genel durumum iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin." sözleri ile duyurdu..

Başkan Acay ve tüm covid-19 hastalarına geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.