ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN YARIŞMASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

Güncel 01.10.2021 - 16:59, Güncelleme: 01.10.2021 - 16:59
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN YARIŞMASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

KOCAELİ HABERİ
Zinnur Büyükgöz'ün talimatıyla Gebze Belediyesinin düzenledği  bitkisel atık yağ toplama yarışması devam edreken, ev hanınmlarından bu yarışmaya ilgi oldukça yoğun oldu.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yarışmanın katılımcısı ev hanoımlarını bugün sosyal medyadan "Eylül ayı içerisinde başlatmış olduğumuz bitkisel atık yağ toplama yarışmasında Özlem Hanım 25 litre, Ayşenur Hanım ise 20 litre atık yağ biriktirip, ekiplerimize teslim etti. Bugün kıymetli vatandaşlarımıza hediyeleri olan akıllı saatleri takdim ettik. İyi günlerde kullansınlar." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Zinnur Büyükgöz'ün talimatıyla Gebze Belediyesinin düzenledği  bitkisel atık yağ toplama yarışması devam edreken, ev hanınmlarından bu yarışmaya ilgi oldukça yoğun oldu..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yarışmanın katılımcısı ev hanoımlarını bugün sosyal medyadan "Eylül ayı içerisinde başlatmış olduğumuz bitkisel atık yağ toplama yarışmasında Özlem Hanım 25 litre, Ayşenur Hanım ise 20 litre atık yağ biriktirip, ekiplerimize teslim etti. Bugün kıymetli vatandaşlarımıza hediyeleri olan akıllı saatleri takdim ettik. İyi günlerde kullansınlar." ifadeleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.