İLİŞKİLERİ O SEBEPTEN SONLANMIŞ

Magazin - Cemiyet 08.10.2021 - 15:16, Güncelleme: 08.10.2021 - 15:16
 

İLİŞKİLERİ O SEBEPTEN SONLANMIŞ

KOCAELİ HABERİ
Yaklaşık bir yıldır Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bursin'in, Serenay Sarıkaya ile neden ayrıldığı merak konusu olmuştu. İtalya'da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın biten ilişkisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ İtalyan magazin sitesi Chiecosa'da yer alan habere göre; Kerem Bürsin yıllar önce Serenay Sarıkaya'ya evlenme teklifi etti ve güzel oyuncu bu teklifi kabul etti. 'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' İDDİASI Ancak Sarıkaya'nın evlenmek için bir şartı vardı. Kerem Bürsin ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmak isteyen Sarıkaya'nın bu isteği Bürsin'i çileden çıkarttı ve çift ayrılık kararı aldı.
KOCAELİ HABERİ

Yaklaşık bir yıldır Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bursin'in, Serenay Sarıkaya ile neden ayrıldığı merak konusu olmuştu.

İtalya'da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın biten ilişkisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

İtalyan magazin sitesi Chiecosa'da yer alan habere göre; Kerem Bürsin yıllar önce Serenay Sarıkaya'ya evlenme teklifi etti ve güzel oyuncu bu teklifi kabul etti.

'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' İDDİASI

Ancak Sarıkaya'nın evlenmek için bir şartı vardı. Kerem Bürsin ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmak isteyen Sarıkaya'nın bu isteği Bürsin'i çileden çıkarttı ve çift ayrılık kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.