HİSARCIKLIOĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Dünya 26.10.2021 - 09:26, Güncelleme: 26.10.2021 - 09:26
 

HİSARCIKLIOĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

kocaelihaberi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğunun kaldırılması için ortak mesaj yayınlayan ABD başta olmak üzere 10 ülkenin Büyükelçisine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göstermiş olduğu kararlı duruşa teşekkür etti.. Rifat Hisarcıklıoğlu twitter'dan yayınladığı mesajında "On büyükelçinin sosyal medyada yayımladığı mesaj ile birlikte yaşanan sorunun diplomasi yoluyla çözülmesinden memnuniyet duyuyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a göstermiş olduğu kararlı duruş için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..
kocaelihaberi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğunun kaldırılması için ortak mesaj yayınlayan ABD başta olmak üzere 10 ülkenin Büyükelçisine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göstermiş olduğu kararlı duruşa teşekkür etti..

Rifat Hisarcıklıoğlu twitter'dan yayınladığı mesajında "On büyükelçinin sosyal medyada yayımladığı mesaj ile birlikte yaşanan sorunun diplomasi yoluyla çözülmesinden memnuniyet duyuyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a göstermiş olduğu kararlı duruş için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.