HASAN SOBA'DAN MEHMET ALİ OKUR'A ÖYLE BİR ÖVGÜ GELDİ Kİ!

Siyaset 30.11.2021 - 21:08, Güncelleme: 30.11.2021 - 21:47
 

HASAN SOBA'DAN MEHMET ALİ OKUR'A ÖYLE BİR ÖVGÜ GELDİ Kİ!

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, 23 Mart 2018'de TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti. Mehmet Ali Okur geçtiğimiz haftalarda yapılan MARTEK A.Ş. genel kurul toplantsında tekrar aynı görevler ile yetkilendirildi.. Ak Parti gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba bugün Ak Parti Kocaeli'nin diğer eki ilçe başkanları ile birlikte Mehmet Ali Okur'a iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra yaptığı paylaşımda "Getirildiği her görevde Gebze'mizin ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için önemli işlere imza atarak hepimizin gurur kaynaklarından dan biri olan Sn. Mehmet Ali Okur 'a tekraren seçildiği Martek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Rabbim çalışmalarında kolaylık versin" şeklide övgüde bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, 23 Mart 2018'de TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti. Mehmet Ali Okur geçtiğimiz haftalarda yapılan MARTEK A.Ş. genel kurul toplantsında tekrar aynı görevler ile yetkilendirildi..

Ak Parti gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba bugün Ak Parti Kocaeli'nin diğer eki ilçe başkanları ile birlikte Mehmet Ali Okur'a iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra yaptığı paylaşımda "Getirildiği her görevde Gebze'mizin ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için önemli işlere imza atarak hepimizin gurur kaynaklarından dan biri olan Sn. Mehmet Ali Okur 'a tekraren seçildiği Martek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Rabbim çalışmalarında kolaylık versin" şeklide övgüde bulundu..

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.