HASAN SOBA'DAN İKİNCİ ÖVGÜ ZİNNUR BÜYÜKGÖZ YÖNETİMİNE

Siyaset 02.12.2021 - 18:27, Güncelleme: 02.12.2021 - 18:33
 

HASAN SOBA'DAN İKİNCİ ÖVGÜ ZİNNUR BÜYÜKGÖZ YÖNETİMİNE

KOCAELİ HABERİ
2023 Genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı konuşulan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba geçtiğimiz gün Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur'a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında Mehmet Ali Okur'a övgüler dizen bir paylaşımj yapmıştı.. Hasan Soba bugükü saha çalışmaları sonrasında da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetimine övgüler dizen bir paylaşımda bulundu.. Hasan Soba övgüsünde şu ifadelere yer verdi; "Bugün de, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sn #RemziŞeker, İstasyon Mahalle baskanimiz Kerim Sekmen ve İstasyon Mahalle Muhtarımız Sn Mehmet Keskin ile beraberdik. İstasyon mahallesinin ihtiyaçlarını ve mahalleli sakinlerimizin isteklerini değerlendirdik. Bizleri canı gönülden dinleyen ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan Başkan Yardımcımız Remzi Bey’e ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Ak Parti Demek En Güzel Belediyecilik Demek Gebze’mizin her mahallesi, her mahalle sakini bizler için çok kıymetli. sizlere Hizmet için Durmak Yok Çalışmaya Devam inşaAllah"
KOCAELİ HABERİ

2023 Genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı konuşulan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba geçtiğimiz gün Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur'a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında Mehmet Ali Okur'a övgüler dizen bir paylaşımj yapmıştı..

Hasan Soba bugükü saha çalışmaları sonrasında da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetimine övgüler dizen bir paylaşımda bulundu..

Hasan Soba övgüsünde şu ifadelere yer verdi;

"Bugün de, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sn #RemziŞeker, İstasyon Mahalle baskanimiz Kerim Sekmen ve İstasyon Mahalle Muhtarımız Sn Mehmet Keskin ile beraberdik. İstasyon mahallesinin ihtiyaçlarını ve mahalleli sakinlerimizin isteklerini değerlendirdik. Bizleri canı gönülden dinleyen ve yardımcı olmak için elinden geleni yapan Başkan Yardımcımız Remzi Bey’e ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Ak Parti Demek En Güzel Belediyecilik Demek Gebze’mizin her mahallesi, her mahalle sakini bizler için çok kıymetli. sizlere Hizmet için Durmak Yok Çalışmaya Devam inşaAllah"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.