HALUK GÖRGÜN'DEN AZİZ SANCAR ÖVGÜSÜ

Bilim-Teknoloji 25.09.2021 - 09:09, Güncelleme: 25.09.2021 - 09:09
 

HALUK GÖRGÜN'DEN AZİZ SANCAR ÖVGÜSÜ

KOCAELİ HABER
TEKNOFEST için Türkiye'ye gelen Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Gebze'deki TÜBİTAK Fen Lisesi'nde geleceğin parlak beyinleriyle buluştu, yeni araştırmasıyla ilgili de bilgi verdi. Gebze Teknik Üniversitesi kurucu rektörü ve ASELSAN A.Ş Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, TEKNOFEST'21 fuarında ABD'de ki gururumuz, Bilim İnsanı Prof. Dr. Azizi Sancar ile bir görüşme gerçekleştirdi..  Prof.Dr.Haluk Gorgun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Ülkemizin sembol isimlerinden Nobel Ödüllü kıymetli bilim insanımız Prof. Dr. Aziz Sancar, Teknofest'e şeref verdiler. Kendisiyle tekrar bir araya gelmek çok güzel. Değerli hocamızdan hem bizim hem de Türk gençliğinin öğreneceği çok şey var.İyi ki varsınız Aziz Sancar hocam." şeklinde övgüsünü dile getirdi..
KOCAELİ HABER

TEKNOFEST için Türkiye'ye gelen Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Gebze'deki TÜBİTAK Fen Lisesi'nde geleceğin parlak beyinleriyle buluştu, yeni araştırmasıyla ilgili de bilgi verdi.

Gebze Teknik Üniversitesi kurucu rektörü ve ASELSAN A.Ş Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, TEKNOFEST'21 fuarında ABD'de ki gururumuz, Bilim İnsanı Prof. Dr. Azizi Sancar ile bir görüşme gerçekleştirdi.. 

Prof.Dr.Haluk Gorgun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Ülkemizin sembol isimlerinden Nobel Ödüllü kıymetli bilim insanımız Prof. Dr. Aziz Sancar, Teknofest'e şeref verdiler. Kendisiyle tekrar bir araya gelmek çok güzel. Değerli hocamızdan hem bizim hem de Türk gençliğinin öğreneceği çok şey var.İyi ki varsınız Aziz Sancar hocam." şeklinde övgüsünü dile getirdi..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.