ONLAR GEBZE'NİN SİAD GİRİŞİMCİLERİ

İlçeler 19.01.2022 - 14:25, Güncelleme: 19.01.2022 - 14:50
 

ONLAR GEBZE'NİN SİAD GİRİŞİMCİLERİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün MÜSİAD Gebze şübesine giderek onlarla bir istişare toplantısına katıldı.. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba'nın da yönetiminde olduğu MÜSİAD Gebze ile ilgili bu katılımını sosyal medyadan "Gebze Müsiad Şubesi İcra Toplantısında iş insanlarımızla istişareler yaptık. Şube Başkanımız Serkan Beyaz'ın şahsında tüm Müsiad ailesine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. Başkan Büyükgöz'ün paylaştığı fotoğraf karesinde yer alan MÜSİAD Yönetim Kurtulu üyeleri Özcan Dal ve Ali Keskin'in daha önce de GESİAD-Gebze Sanayiciler ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş olmaları dikkatlerimizden kaçmadı ve Ali Keskin ile Özcan Dal için 'Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimlerinde yer alma' çabalarından dolayı "SİAD girişimcileri" dedik.. GESİAD, 15 Temmuz 2016 Kanlı Darbe girişiminden sonra FETÖ ile bağlantılı bulunarak KHK ile kapatılmıştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün MÜSİAD Gebze şübesine giderek onlarla bir istişare toplantısına katıldı..

Başkan Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba'nın da yönetiminde olduğu MÜSİAD Gebze ile ilgili bu katılımını sosyal medyadan "Gebze Müsiad Şubesi İcra Toplantısında iş insanlarımızla istişareler yaptık. Şube Başkanımız Serkan Beyaz'ın şahsında tüm Müsiad ailesine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Başkan Büyükgöz'ün paylaştığı fotoğraf karesinde yer alan MÜSİAD Yönetim Kurtulu üyeleri Özcan Dal ve Ali Keskin'in daha önce de GESİAD-Gebze Sanayiciler ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş olmaları dikkatlerimizden kaçmadı ve Ali Keskin ile Özcan Dal için 'Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimlerinde yer alma' çabalarından dolayı "SİAD girişimcileri" dedik..

GESİAD, 15 Temmuz 2016 Kanlı Darbe girişiminden sonra FETÖ ile bağlantılı bulunarak KHK ile kapatılmıştı..

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.