ÇAYIROVA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İL TEŞKİLATINA NİÇİN GİTTİ? Konu Şevki Demirci mi?

Siyaset 21.09.2021 - 12:33, Güncelleme: 21.09.2021 - 12:33
 

ÇAYIROVA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İL TEŞKİLATINA NİÇİN GİTTİ? Konu Şevki Demirci mi?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş bugün Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek il başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti.. Akbaş'ın ziyaret nedeni henüz bilinmezken il başkanı Mehmet Ellibeş bu ziyareti "Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanlarımızdan, kıymetli dostumuz Ziyaettin Akbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. Öte yandan partili büyüklerine hakaret ettiği gerkçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'yi geçtiğimiz gün ziyaret eden Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'den sonra başlayan "Şevki Demirci Ak Partiye geri mi kabul edilecek" tartışmaları devam ederken, Akbaş'ın bu ziyareti ve İl Başkanı Ellibeş'in bu paylaşımı "acaba Çayırova'da son durumu istişare mi ettiler" diye merak uyandırdı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş bugün Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek il başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti..

Akbaş'ın ziyaret nedeni henüz bilinmezken il başkanı Mehmet Ellibeş bu ziyareti "Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanlarımızdan, kıymetli dostumuz Ziyaettin Akbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Öte yandan partili büyüklerine hakaret ettiği gerkçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'yi geçtiğimiz gün ziyaret eden Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'den sonra başlayan "Şevki Demirci Ak Partiye geri mi kabul edilecek" tartışmaları devam ederken, Akbaş'ın bu ziyareti ve İl Başkanı Ellibeş'in bu paylaşımı "acaba Çayırova'da son durumu istişare mi ettiler" diye merak uyandırdı.. 
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.