YER: DARICA - SİZE ZEHİR ZIKKIM OLSUN

25.10.2020 - 11:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YER: DARICA - SİZE ZEHİR ZIKKIM OLSUN

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca Sahilinden çekilip, Darıcalılar sayfasında paylaşılan bu fotoğrafa ben "O İÇİNİ YEYİP KABUĞU ATTIKLARINIZ SİZE ZEHİR ZIKKIM OLSUN" manşeti atıyorum.. Siz de benim gibi temizlik işçilerinin taşların arasına sıkışmış o çekirdek kabuklarını nasıl bir zorlukla temizleyip çıkardıklarını ve o esnada bu pisliği yapanlara içlerinden nasıl küfürler savurduklarını görüp anlasaydınız daha sert manşet atardınız.. Bakın takipçiler bu fotoğrafa nasıl yorumlar yazmışlar; Figen A. Eşsege semer vurmuşlar eşşek yine eşek dir ne yakışır bunlara görgüsüzlük Turgay C. Eşekleri villada oturtsan nee....oturtmasan ne....pislikler sanki onlardan sonra birileri gelip oturmayacak orda Ayşe Y. Yazıklar olsun bunu kim yaptıysa ve okuyorsa inşallah hayvan oğlu hayvandır.. Huseyin K. Buradan hergün bir koyun sürüsü geçmektedir. Yunus Ü. Ondan sonra da diyorlarki, küfür etme günah Ufuk U. A. Bu yine iyi. Kırıp yakıyorlar yazık günah emeğe saygı

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca Sahilinden çekilip, Darıcalılar sayfasında paylaşılan bu fotoğrafa ben "O İÇİNİ YEYİP KABUĞU ATTIKLARINIZ SİZE ZEHİR ZIKKIM OLSUN" manşeti atıyorum..

Siz de benim gibi temizlik işçilerinin taşların arasına sıkışmış o çekirdek kabuklarını nasıl bir zorlukla temizleyip çıkardıklarını ve o esnada bu pisliği yapanlara içlerinden nasıl küfürler savurduklarını görüp anlasaydınız daha sert manşet atardınız..

Bakın takipçiler bu fotoğrafa nasıl yorumlar yazmışlar;

Figen A.
Eşsege semer vurmuşlar eşşek yine eşek dir ne yakışır bunlara görgüsüzlük

Turgay C.
Eşekleri villada oturtsan nee....oturtmasan ne....pislikler sanki onlardan sonra birileri gelip oturmayacak orda

Ayşe Y.
Yazıklar olsun bunu kim yaptıysa ve okuyorsa inşallah hayvan oğlu hayvandır..

Huseyin K.
Buradan hergün bir koyun sürüsü geçmektedir.

Yunus Ü.
Ondan sonra da diyorlarki, küfür etme günah

Ufuk U. A.
Bu yine iyi. Kırıp yakıyorlar yazık günah emeğe saygı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.