YENİDEN REFAH GEBZE SALONU TIKLIM TIKLIM DOLDURDU

Siyaset 12.01.2021 - 04:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YENİDEN REFAH GEBZE SALONU TIKLIM TIKLIM DOLDURDU

KOCAELİ HABERİ Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, Gebze ilçesinin aylık ilçe divan toplantısına katıldı. Aras’ a Gebze ziyaretin de altı yardımcısı, beş il yönetim kurulu üyesi eşlik etti. Yeniden refah partisinin Gebze ilçe divan toplantısı, partinin ilçe binasında bulunan Necmettin Erbakan konferans salonunda yapıldı. Partinin ilçe divan kuruluna, Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç başkanlık etti. İlçe başkan yardımcıları ve mahalle temsilcilerinin ayrı ayrı verdikleri rapor sonrasında, Engin Kılıç söz alarak, ekibine teşekkür etti. Engin Kılıç sonrasında söz alan, Mehmet Aras ülke ve dünya gündemine değindi.  KAPİTALİZMLE BİRLİKTE İŞ BAŞINA GETİRDİKLERİ DE GİDECEK. Başkan Aras konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Komünist sistem çökmeden tam 20 yıl evvel komünizmin çöküşünü rahmetle Erbakan hocamız müjdelemişti. Biz bunu kulaklarımızla duyduk şahit olduk. Ve yine kapitalizmin de çökeceğini rahmetli hocamızdan duyduk. Bugün artık kapitalizm de nihai son olan çöküşe doğru hızlıca yol almaktadır. ABD de yaşanan olaylar neticesinde, sistemin çökeceğini hep beraber göreceğiz. Bu çöküşün etkileri dünyanın çok farklı coğrafyalarında hissedilecektir. Ve yine çok açıktır ki, kapital sistem giderken işbaşına getirdiklerini de beraberinde götürecektir. Yeniden Refah Partisi bütün seçmenlere ulaşacak. Siyasi gündemi değerlendiren Aras, sonrasında katılımcılara, iki gün önce genel merkezde kendisine verilen talimatları aktardı. Aras dan alınan bilgiye göre, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi seçime yönelik çalışmalarına hız vermiş durumda, parti 81 ilde toplam 100 seçim bölgesinde seçmenlere ulaşmak için yeni bir yapılanma içerisine gitmiş. Bu modelin çalışması için seçilen pilot il ve ilçelerde çalışmalar başlamış durumda. Bu kapsamda, her seçim bölgesinde bir kişi genel merkez tarafından sandıklardan sorumlu olarak görevlendiriliyor. Kocaeli ilinde sandıklardan sorumlu tutulan kişi de, il yönetim kurulu üyesi Yaşar Birgül.  Aras ilk sandık teşkilatını kurdu. Aras partililere yeni çalışma modeli hakkındaki bilgileri aktardıktan sonra, ilk dersi de bizzat kendisi uygulamalı olarak gösterdi. Aras yanına çağırdığı beş partiliyi Gebze ilçesindeki bir sandıkta görevlendirdikten sonra, bu beş partili arasında görev bölümü yaptı. Kendilerine yapacakları işe dair gereken bilgileri aktardı.   

KOCAELİ HABERİ Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, Gebze ilçesinin aylık ilçe divan toplantısına katıldı. Aras’ a Gebze ziyaretin de altı yardımcısı, beş il yönetim kurulu üyesi eşlik etti.

Yeniden refah partisinin Gebze ilçe divan toplantısı, partinin ilçe binasında bulunan Necmettin Erbakan konferans salonunda yapıldı. Partinin ilçe divan kuruluna, Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç başkanlık etti. İlçe başkan yardımcıları ve mahalle temsilcilerinin ayrı ayrı verdikleri rapor sonrasında, Engin Kılıç söz alarak, ekibine teşekkür etti. Engin Kılıç sonrasında söz alan, Mehmet Aras ülke ve dünya gündemine değindi. 

KAPİTALİZMLE BİRLİKTE İŞ BAŞINA GETİRDİKLERİ DE GİDECEK.
Başkan Aras konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Komünist sistem çökmeden tam 20 yıl evvel komünizmin çöküşünü rahmetle Erbakan hocamız müjdelemişti. Biz bunu kulaklarımızla duyduk şahit olduk. Ve yine kapitalizmin de çökeceğini rahmetli hocamızdan duyduk. Bugün artık kapitalizm de nihai son olan çöküşe doğru hızlıca yol almaktadır. ABD de yaşanan olaylar neticesinde, sistemin çökeceğini hep beraber göreceğiz. Bu çöküşün etkileri dünyanın çok farklı coğrafyalarında hissedilecektir. Ve yine çok açıktır ki, kapital sistem giderken işbaşına getirdiklerini de beraberinde götürecektir.

Yeniden Refah Partisi bütün seçmenlere ulaşacak.
Siyasi gündemi değerlendiren Aras, sonrasında katılımcılara, iki gün önce genel merkezde kendisine verilen talimatları aktardı.
Aras dan alınan bilgiye göre, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi seçime yönelik çalışmalarına hız vermiş durumda, parti 81 ilde toplam 100 seçim bölgesinde seçmenlere ulaşmak için yeni bir yapılanma içerisine gitmiş. Bu modelin çalışması için seçilen pilot il ve ilçelerde çalışmalar başlamış durumda. Bu kapsamda, her seçim bölgesinde bir kişi genel merkez tarafından sandıklardan sorumlu olarak görevlendiriliyor. Kocaeli ilinde sandıklardan sorumlu tutulan kişi de, il yönetim kurulu üyesi Yaşar Birgül. 

Aras ilk sandık teşkilatını kurdu.
Aras partililere yeni çalışma modeli hakkındaki bilgileri aktardıktan sonra, ilk dersi de bizzat kendisi uygulamalı olarak gösterdi. Aras yanına çağırdığı beş partiliyi Gebze ilçesindeki bir sandıkta görevlendirdikten sonra, bu beş partili arasında görev bölümü yaptı. Kendilerine yapacakları işe dair gereken bilgileri aktardı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.