YENİ İŞ ARIYOR

16.11.2020 - 03:58, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YENİ İŞ ARIYOR

Seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre Joe Biden'ın kazanmasının ardından Ivanka Trump, sanat dünyasına geri dönmek için kolları sıvadı.. ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump ile eşi Jared Kushner, 3 Kasım başkanlık seçimlerindeki sonucun ardından yeni hayatları için hazırlık yapıyor. Çiftin, yeniden New York'ta yaşamaya başlayacakları yönünde söylentiler çıktı. Ivanka Trump'ın en yakın arkadaşı olan Georgina Bloomberg'e göre, Jared-Ivanka çiftinin bu şehre dönüşleri sosyal açıdan "zor" olabilir. SANAT DÜNYASINA DÖNMEK İSTİYOR Daily Mail'in haberine göre, Ivanka Trump'ın, sanat dünyasına geri dönmeye çalıştığı belirtildi. Trump'ın kızının, sanat tüccarlarıyla iletişim halinde olduğu kaydedildi. ÖNDE GELEN İSİMLERLE TEMAS HALİNDE Haberde, Ivanka'nın, Tico ve Mugrabi de dahil olmak üzere önde gelen sanat koleksiyoncuları ve bayileriyle iletişim halinde kalarak "kaçınılmaz dönüşü için hazırlandığı" iddia edildi.

Seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre Joe Biden'ın kazanmasının ardından Ivanka Trump, sanat dünyasına geri dönmek için kolları sıvadı..

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump ile eşi Jared Kushner, 3 Kasım başkanlık seçimlerindeki sonucun ardından yeni hayatları için hazırlık yapıyor. Çiftin, yeniden New York'ta yaşamaya başlayacakları yönünde söylentiler çıktı.

Ivanka Trump'ın en yakın arkadaşı olan Georgina Bloomberg'e göre, Jared-Ivanka çiftinin bu şehre dönüşleri sosyal açıdan "zor" olabilir.

SANAT DÜNYASINA DÖNMEK İSTİYOR
Daily Mail'in haberine göre, Ivanka Trump'ın, sanat dünyasına geri dönmeye çalıştığı belirtildi. Trump'ın kızının, sanat tüccarlarıyla iletişim halinde olduğu kaydedildi.

ÖNDE GELEN İSİMLERLE TEMAS HALİNDE
Haberde, Ivanka'nın, Tico ve Mugrabi de dahil olmak üzere önde gelen sanat koleksiyoncuları ve bayileriyle iletişim halinde kalarak "kaçınılmaz dönüşü için hazırlandığı" iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.