YENİ BAŞKANLAR ESKİ BAŞKANI YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşam 05.10.2019 - 22:06, Güncelleme: 02.08.2021 - 19:57
 

YENİ BAŞKANLAR ESKİ BAŞKANI YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Çayırova eski belediye başkanı Dr. Ekrem Faruk Taşçı'nın kayınpederi İsmail Hakkı Yağlı vefat etti! İsmail Hakkı Yağlı'nın bugün Darıca Merkez Camii'nde kıldığımız cenaze namazında ve sonrasında ebediyete uğurlanmasında başta Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av Ufuk Acay ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan olmak üzere çok sayıda sevenleri ve aile dostları Ekrem Faruk Taşçı'yı yalnız bırakmayarak acı gününü paylaştılar. Kocaelihaberi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova eski belediye başkanı Dr. Ekrem Faruk Taşçı'nın kayınpederi İsmail Hakkı Yağlı vefat etti!

İsmail Hakkı Yağlı'nın bugün Darıca Merkez Camii'nde kıldığımız cenaze namazında ve sonrasında ebediyete uğurlanmasında başta Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av Ufuk Acay ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan olmak üzere çok sayıda sevenleri ve aile dostları Ekrem Faruk Taşçı'yı yalnız bırakmayarak acı gününü paylaştılar.
Kocaelihaberi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.