YEMEKLER GEBZE BELEDİYESİNDEN

25.12.2020 - 21:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YEMEKLER GEBZE BELEDİYESİNDEN

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi bir taraftan ilçede koronavirüs ile mücadelesini temizlik, dezenfekte, denetim ve sosyal desteklerin ulaştırılması noktasında dört koldan sürdürürken diğer taraftan da ilçe sağlık müdürlüğü ve sağlık çalışanalarına destek olmaya çalışıyor.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Belediyenin sağlık çalışanlarının yemek ihtiyacını karşıladığını sosyal medayadan yaptığı "Pandemi döneminde, Filyasyon ekiplerine yemek desteğinde bulunan Gebze Belediye Başkanımız Sn.Zinnur Büyükgöz’e, Sağlık Çalışanları adına teşekkür ediyorum" şeklindeki açıklama ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi bir taraftan ilçede koronavirüs ile mücadelesini temizlik, dezenfekte, denetim ve sosyal desteklerin ulaştırılması noktasında dört koldan sürdürürken diğer taraftan da ilçe sağlık müdürlüğü ve sağlık çalışanalarına destek olmaya çalışıyor..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Belediyenin sağlık çalışanlarının yemek ihtiyacını karşıladığını sosyal medayadan yaptığı "Pandemi döneminde, Filyasyon ekiplerine yemek desteğinde bulunan Gebze Belediye Başkanımız Sn.Zinnur Büyükgöz’e, Sağlık Çalışanları adına teşekkür ediyorum" şeklindeki açıklama ile duyurdu..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan, şunu diyen bir yazı 'Her Yeni Bir Bağış Hayattır'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.