YASİN BÖRÜ'NÜN ANISINA GEBZE'DE DAĞITTILAR

02.08.2020 - 10:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YASİN BÖRÜ'NÜN ANISINA GEBZE'DE DAĞITTILAR

KH/CENGİZYUCAK 7 Ekim 2014 tarihinde Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken PKK'lı teröristler tarafından acımasızca katledilen 16 yaşındaki Şehit Yasin Börü'nün anısına Gebze'de kurban eti dağıtımı yapıldı.. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Gebze Gençlik Kolu Başkanı Ayhan Yılmaz'ın da bizzat üzerlerine Yasin Börü'nin fotoğrafının basılı olduğu tişört giyerek eşlik ettiği kurban eti dağıtımı etkinliği hakkında kısa bir açıklam yapan Başkan Özdemir "Yasin Börü, yaşı 16' idi, kurban eti dağıtırken hain teröristler tarafından başı taş ile ezilerek Şehit edildi. Yasin Börü Anısına Gebze Gençlik Kollarımız ile kurban eti dağıttık. Rabbim kabul eylesin." dedi..

KH/CENGİZYUCAK 7 Ekim 2014 tarihinde Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken PKK'lı teröristler tarafından acımasızca katledilen 16 yaşındaki Şehit Yasin Börü'nün anısına Gebze'de kurban eti dağıtımı yapıldı..

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Gebze Gençlik Kolu Başkanı Ayhan Yılmaz'ın da bizzat üzerlerine Yasin Börü'nin fotoğrafının basılı olduğu tişört giyerek eşlik ettiği kurban eti dağıtımı etkinliği hakkında kısa bir açıklam yapan Başkan Özdemir "Yasin Börü, yaşı 16' idi, kurban eti dağıtırken hain teröristler tarafından başı taş ile ezilerek Şehit edildi. Yasin Börü Anısına Gebze Gençlik Kollarımız ile kurban eti dağıttık. Rabbim kabul eylesin." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.