FRANSA'DAN FLAŞ RUSYA HAMLESİ

Dünya 25.01.2022 - 21:41, Güncelleme: 25.01.2022 - 21:41
 

FRANSA'DAN FLAŞ RUSYA HAMLESİ

KOCAELİ HABERİ
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Scholz, ikili görüşmenin ardından başkent Berlin'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cuma günü Putin'le telefonda görüşeceğini söyleyen Macron, Moskova'nın Ukrayna konusundaki niyetlerinin netleşmesinin gerektiğini söyledi. Rusya'nın 'istikrarsızlaştırmak için bir güç' olduğunu söyleyen Macron, Ukrayna konusunda ABD-Rusya görüşmelerinin "iyi bir şey" olduğunu, ancak henüz net bir sonuç alınamadığını ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Scholz, ikili görüşmenin ardından başkent Berlin'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cuma günü Putin'le telefonda görüşeceğini söyleyen Macron, Moskova'nın Ukrayna konusundaki niyetlerinin netleşmesinin gerektiğini söyledi.

Rusya'nın 'istikrarsızlaştırmak için bir güç' olduğunu söyleyen Macron, Ukrayna konusunda ABD-Rusya görüşmelerinin "iyi bir şey" olduğunu, ancak henüz net bir sonuç alınamadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.