YASEMİN ÖZDEMİR VAKİT KAYBETMEDİ

Siyaset 08.08.2020 - 23:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YASEMİN ÖZDEMİR VAKİT KAYBETMEDİ

KH/CENGİZYUCAK 16 Temmuz 2020 tarihinde, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gebze Belediye Meclis Üyesi  Yasemin Özdemir'e devir teslim töreni ile görevi Serpil Yılmaz'dan aldıktan sonra bir taraftan kendisine yapılan tebrik ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan Ak Parti Kocaeli İlçe Teşkilatlarına ziyaretler başlattı.. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Kadın Kolları toplantsına katılan Yasemin Özdemir dün de Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Başkanı Ramazan Tuna ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile görüştü.. 

KH/CENGİZYUCAK 16 Temmuz 2020 tarihinde, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gebze Belediye Meclis Üyesi  Yasemin Özdemir'e devir teslim töreni ile görevi Serpil Yılmaz'dan aldıktan sonra bir taraftan kendisine yapılan tebrik ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan Ak Parti Kocaeli İlçe Teşkilatlarına ziyaretler başlattı..

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Kadın Kolları toplantsına katılan Yasemin Özdemir dün de Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Başkanı Ramazan Tuna ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile görüştü.. 
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, şunu diyen bir yazı 'KUTLU DAVA PÜCLÜ RK YE'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.