YAŞAR ÇAKMAK NEREYE KOŞUYOR?

Siyaset 11.07.2020 - 12:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YAŞAR ÇAKMAK NEREYE KOŞUYOR?

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Meclis üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak geçtiğimiz gün Kocaeli'nin yeni valisi Seddar Yılmaz'ı ziyaret ettikten sonra dün de  makamında İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir'i ziyaret etti.. Yaşar Çakmak bu ziyareti sosyal medyadan "İzmit Kaymakamımız Sn. Şevket Cinbir'i makamında ziyaret ettim. Şehrimizde tüm kurumlarımızın yöneticileriyle uyum içinde güzel ve hayırlı hizmetler gerçekleştirme iradesindeyiz. Samimi misafirperverliği için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyururken bu çalışma performansı ve sıkı ziyaretler ise siyaset kulislerinde "Yaşar Çakmak siyaseten nereye koşuyor"  merakını da beraberinde getirdi.. 2018 Genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı olan Yaşar Çakmak aday olamamıştı, 31 Mart yerel seçimlerinde kulislerde ismi  Gebze Belediye Başkan adaylığı içinde konuşulan Yaşar Çakmak,  Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan adayı gösterilince onun Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinde Hasan Soba'nın ardından  2. sıra adayı olarak yer alınca otomatik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi de seçilmişti.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk meclis oturumunda Başkan Tahir Büyükakın'ın teklifiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine seçilen Yaşar Çakmak'ın bir Gebze diğer İzmit'te olmak üzere iki makam odası var ve o günden beri Kocaeli'nin tüm ilçelerinde yoğun bir şekilde temsil görevi için çalışıyor ve bir o kadar da medyada haber olarak yer alınca medyatik olmuş oluyor... Ve siyaset kamuoyu da bu yoğun koşturmacanın bir sonraki hedef noktasını merak ediyor..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi Meclis üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak geçtiğimiz gün Kocaeli'nin yeni valisi Seddar Yılmaz'ı ziyaret ettikten sonra dün de  makamında İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir'i ziyaret etti..

Yaşar Çakmak bu ziyareti sosyal medyadan "İzmit Kaymakamımız Sn. Şevket Cinbir'i makamında ziyaret ettim. Şehrimizde tüm kurumlarımızın yöneticileriyle uyum içinde güzel ve hayırlı hizmetler gerçekleştirme iradesindeyiz. Samimi misafirperverliği için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyururken bu çalışma performansı ve sıkı ziyaretler ise siyaset kulislerinde "Yaşar Çakmak siyaseten nereye koşuyor"  merakını da beraberinde getirdi..

2018 Genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı olan Yaşar Çakmak aday olamamıştı,

31 Mart yerel seçimlerinde kulislerde ismi  Gebze Belediye Başkan adaylığı içinde konuşulan Yaşar Çakmak,  Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan adayı gösterilince onun Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinde Hasan Soba'nın ardından  2. sıra adayı olarak yer alınca otomatik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi de seçilmişti..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk meclis oturumunda Başkan Tahir Büyükakın'ın teklifiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine seçilen Yaşar Çakmak'ın bir Gebze diğer İzmit'te olmak üzere iki makam odası var ve o günden beri Kocaeli'nin tüm ilçelerinde yoğun bir şekilde temsil görevi için çalışıyor ve bir o kadar da medyada haber olarak yer alınca medyatik olmuş oluyor...

Ve siyaset kamuoyu da bu yoğun koşturmacanın bir sonraki hedef noktasını merak ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.