YAŞAR ÇAKMAK GEBZELİLERİN MERAKINI GİDERDİ

Dünya 21.05.2020 - 06:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YAŞAR ÇAKMAK GEBZELİLERİN MERAKINI GİDERDİ

KH/CENGİZYUCAK Gebze Cumhuriyet Meydanında inşası başlayan Gebze-Darıca-OSB Metro İnşaatında çalışmaların ne düzeyde olduğu ve yeraltında çalışmaların nasıl yapıldığı bilinmiyordu. Çünkü inşaat alanının etrafı panellerle çevrili ve vatandaşların girip görmesine kapalıydı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün Başkan vekili Yaşar Çakmak, ve Gebze Ak Parti İlçe Başkanı irfan Ayar ile Gebze-Darıca-OSB Metro İnşaatında incelemelerde bulundu.. Metro inşaatının yeraltında devam eden çalışmlarını da görme imkanını bulan Yaşar Çakmak o açlışma görüntülerini sosyal medyadan "Gayet güzel bir çalışma devam ediyor. Metro Hattı planlanan zamanda (2023 eylül) tamamlanıp hizmete sunulacak inşallah" mesajı ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Cumhuriyet Meydanında inşası başlayan Gebze-Darıca-OSB Metro İnşaatında çalışmaların ne düzeyde olduğu ve yeraltında çalışmaların nasıl yapıldığı bilinmiyordu. Çünkü inşaat alanının etrafı panellerle çevrili ve vatandaşların girip görmesine kapalıydı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün Başkan vekili Yaşar Çakmak, ve Gebze Ak Parti İlçe Başkanı irfan Ayar ile Gebze-Darıca-OSB Metro İnşaatında incelemelerde bulundu..

Metro inşaatının yeraltında devam eden çalışmlarını da görme imkanını bulan Yaşar Çakmak o açlışma görüntülerini sosyal medyadan "Gayet güzel bir çalışma devam ediyor. Metro Hattı planlanan zamanda (2023 eylül) tamamlanıp hizmete sunulacak inşallah" mesajı ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yakın çekim

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.