YAŞAR ÇAKMAK, BAVAŞ VE KÖSE'DEN YUCAK'A ZİYARET

Yaşam 28.10.2020 - 21:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YAŞAR ÇAKMAK, BAVAŞ VE KÖSE'DEN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz hafta babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, KAISİAD ve ANAO Gebze eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş ve Gebze Milli Görüş camiasının tanınmış isimlerinden Ahmet Köse   bugün Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı ve başsağlığı dilediler.. Başkan vekili Çakmak, Bavaş ve Köse'nin bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine  teşekkür etti.

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz hafta babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar ÇakmakKAISİAD ve ANAO Gebze eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş ve Gebze Milli Görüş camiasının tanınmış isimlerinden Ahmet Köse   bugün Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı ve başsağlığı dilediler..

Başkan vekili Çakmak, Bavaş ve Köse'nin bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine  teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.