'Yaşamını yitiren sağlık çalışanı 90’a ulaştı'

Yaşam 18.09.2020 - 06:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

'Yaşamını yitiren sağlık çalışanı 90’a ulaştı'

Sağlık çalışanları Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi önünde COVID-19 sebebi ve alınmayan tedbirler sonucunda yaşamını kaybeden sağlık çalışanları için saygı duruşunda bulundu. Hastanelerde yapılan saygı duruşuna Türk Tabipleri Birliği (TTB), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES),ve Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası (Dev Sağlık-İş) üyesi sağlık çalışanları katıldı. “Yaşamını yitiren sağlık çalışanı 90’a ulaştı” Ankara Tabip Odası (ATO) Genel Sekreteri Dr. Muharrem Baytemur, 16 Eylül’de yaptığı açıklamada, Bakan Koca’nın 52 sağlık çalışanın hayatını kaybettiğine yönelik sözlerini hatırlatarak, “Bakanın açıkladığı gün bizim elimizdeki verilerde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı 73’tü. Şimdi 90’a ulaştı. Sağlık çalışanlarımız bütün pozitif vakaların yüzde 10’u civarında” dedi. Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ise “Pandemi mücadelesinde bugüne kadar 10 eczacımızı ve 2 eczane çalışanımızı kaybettik” açıklamasında bulundu. Sendika.Org

Sağlık çalışanları Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi önünde COVID-19 sebebi ve alınmayan tedbirler sonucunda yaşamını kaybeden sağlık çalışanları için saygı duruşunda bulundu.

Hastanelerde yapılan saygı duruşuna Türk Tabipleri Birliği (TTB), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES),ve Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası (Dev Sağlık-İş) üyesi sağlık çalışanları katıldı.

“Yaşamını yitiren sağlık çalışanı 90’a ulaştı”

Ankara Tabip Odası (ATO) Genel Sekreteri Dr. Muharrem Baytemur, 16 Eylül’de yaptığı açıklamada, Bakan Koca’nın 52 sağlık çalışanın hayatını kaybettiğine yönelik sözlerini hatırlatarak, “Bakanın açıkladığı gün bizim elimizdeki verilerde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı 73’tü. Şimdi 90’a ulaştı. Sağlık çalışanlarımız bütün pozitif vakaların yüzde 10’u civarında” dedi.

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ise “Pandemi mücadelesinde bugüne kadar 10 eczacımızı ve 2 eczane çalışanımızı kaybettik” açıklamasında bulundu.

Sendika.Org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.