YILMAZ ÖZDİL'E ŞOK SORUŞTURMA

Siyaset 31.12.2020 - 09:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YILMAZ ÖZDİL'E ŞOK SORUŞTURMA

Özdil: Atatürk'e hakaret ettiğim için hakkımda savcılık soruşturması başlatılmış Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldığını yazdı.  Yılmaz Özdil, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldığını yazdı.  Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, '2020' başlıklı bugünkü yazısında 2020 yılında yaşananlara yer verdi. "Senin için nasıl geçti derseniz" diyen Özdil, kendi başından geçenleri de anlattı ve son gelişme olarak hakkında 'Atatürk'e hakaret' soruşturması açıldığını yazdı: Özdil "...yazıya noktayı koyuyordum ki, gazeteden avukatım aradı, Atatürk'e hakaret ettiğim için hakkımda savcılık soruşturması başlatılmış. Yaşadıklarımızı okurken bile yorulduğumuz bir yıldı, 2020." sözleri ile duyurdu bu soruşturmayı

Özdil: Atatürk'e hakaret ettiğim için hakkımda savcılık soruşturması başlatılmış

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldığını yazdı. 

Yılmaz Özdil, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldığını yazdı. 

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, '2020' başlıklı bugünkü yazısında 2020 yılında yaşananlara yer verdi.

"Senin için nasıl geçti derseniz" diyen Özdil, kendi başından geçenleri de anlattı ve son gelişme olarak hakkında 'Atatürk'e hakaret' soruşturması açıldığını yazdı:

Özdil "...yazıya noktayı koyuyordum ki, gazeteden avukatım aradı, Atatürk'e hakaret ettiğim için hakkımda savcılık soruşturması başlatılmış. Yaşadıklarımızı okurken bile yorulduğumuz bir yıldı, 2020." sözleri ile duyurdu bu soruşturmayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.