AK PARTİ DARICA'DAN GÖRKEMLİ ZİYARET

Siyaset 25.12.2021 - 11:13, Güncelleme: 25.12.2021 - 11:13
 

AK PARTİ DARICA'DAN GÖRKEMLİ ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş oldukları bir iş yeri ziyaretini sosyakl medyadan "Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile birlikte kanaat önderlerimizden Mehmet Hocaoğlu’nu iş yerinde ziyaret ederek hasbıhal ettik." açıklaması ile paylaştı.. Darıca Kaymakamı, Darıca belediye başkanı ve Darıca İlçe Emniyet Müdürünün de içlerinde yer aldığı bu görkemli ve kalabalık ziyaret Darıca kulislerinde bolca konuşuldu..   
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş oldukları bir iş yeri ziyaretini sosyakl medyadan "Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile birlikte kanaat önderlerimizden Mehmet Hocaoğlu’nu iş yerinde ziyaret ederek hasbıhal ettik." açıklaması ile paylaştı..

Darıca Kaymakamı, Darıca belediye başkanı ve Darıca İlçe Emniyet Müdürünün de içlerinde yer aldığı bu görkemli ve kalabalık ziyaret Darıca kulislerinde bolca konuşuldu.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.