VEKİL YAMAN GÖKHAN ALTINTAŞ'A TAM KADRO GİTTİ

Siyaset 07.01.2021 - 20:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VEKİL YAMAN GÖKHAN ALTINTAŞ'A TAM KADRO GİTTİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Gebze'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi..   Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın kolu başkanı Şenay Önder, Gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş ve ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen ve Selim Malkoç ile birlikte geçtiğimiz gün Büyükbabası Muzaffer Altıntaş'ı koronavirüsten kaybeden Gebzeli genç iş adamı ve Fırtına Trabzonsspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı iş yerinde ziyaret ederek taziye dileklerini iletti..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Gebze'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi..  

Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın kolu başkanı Şenay Önder, Gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş ve ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen ve Selim Malkoç ile birlikte geçtiğimiz gün Büyükbabası Muzaffer Altıntaş'ı koronavirüsten kaybeden Gebzeli genç iş adamı ve Fırtına Trabzonsspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı iş yerinde ziyaret ederek taziye dileklerini iletti..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.