VEKİL YAMAN'DAN GEBZE ZİYARETLERİ

Siyaset 07.01.2021 - 16:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VEKİL YAMAN'DAN GEBZE ZİYARETLERİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Gebze'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi..   Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileri ile birlikte MÜSİAD Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek yerel ve ulusal konular üzerine bir istişarede bulunduktan sonra MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Gebze'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi..  

Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileri ile birlikte MÜSİAD Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek yerel ve ulusal konular üzerine bir istişarede bulunduktan sonra MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.