VEKİL KATIRCIOĞLU AİLE YAPILARIMIZI KIYASLADI

Yaşam 02.11.2020 - 06:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VEKİL KATIRCIOĞLU AİLE YAPILARIMIZI KIYASLADI

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili veTBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu çocuklarımızın geleceğine yönelik yaptığı çalışmalara kapsamında başta "Koruyucu Ailele sistemi" olmak üzere konu ile ilgili bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Almanya'ya gitti..  Milletvekili Katırcıoğlu Almanya ve Türkiye arasındaki "Aile yapıları ve Aileye bakış" arasındaki  ifarkılıları üzerine inceleme ve izlenimlerini, ziyaret ettiği Huzurevini örnek gösterip kıyaslayarak sosyal medyadan paylaştı.. İşte o paylaşım; "Günnür Hanım, Gurbet ellerde evlatlarına sıcak bir yuva vermek için fedakarlıklara katlanmış bir ana. Caritas (huzurevi) Son Durak olarak tanımlanan kuruluşta bakımını yaptığı yaşıların; Yürek sızlatan ve derinden yaralıyan hayat hikayeleri yaşantınızı gözden geçirmenize sebep oluyor" "Kim olursanız olsun, isterseniz Almanya’nın en zengin,tanınmış kişisi olursanız olun,yaşlandığınızda Caritas’a evlatlarınız bırakıyor ve ölüm haberinizi bekliyorlar. Ülkemde hala yaşlılarımız Veli nimetimiz ve Evde bakım ücreti uygulamamız ile evlatları yaşlılarına evde bakıyor."

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili veTBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu çocuklarımızın geleceğine yönelik yaptığı çalışmalara kapsamında başta "Koruyucu Ailele sistemi" olmak üzere konu ile ilgili bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Almanya'ya gitti.. 

Milletvekili Katırcıoğlu Almanya ve Türkiye arasındaki "Aile yapıları ve Aileye bakış" arasındaki  ifarkılıları üzerine inceleme ve izlenimlerini, ziyaret ettiği Huzurevini örnek gösterip kıyaslayarak sosyal medyadan paylaştı..

İşte o paylaşım;
"Günnür Hanım, Gurbet ellerde evlatlarına sıcak bir yuva vermek için fedakarlıklara katlanmış bir ana. Caritas (huzurevi) Son Durak olarak tanımlanan kuruluşta bakımını yaptığı yaşıların; Yürek sızlatan ve derinden yaralıyan hayat hikayeleri yaşantınızı gözden geçirmenize sebep oluyor"

"Kim olursanız olsun, isterseniz Almanya’nın en zengin,tanınmış kişisi olursanız olun,yaşlandığınızda Caritas’a evlatlarınız bırakıyor ve ölüm haberinizi bekliyorlar. Ülkemde hala yaşlılarımız Veli nimetimiz ve Evde bakım ücreti uygulamamız ile evlatları yaşlılarına evde bakıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.