Vali Yavuz Kurumları Ziyaret Etti

Güncel 19.10.2021 - 06:28, Güncelleme: 19.10.2021 - 06:28
 

Vali Yavuz Kurumları Ziyaret Etti

KOCAELİ HABERİ
İlk ziyaretlerini İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, yürütülen çalışmalar hakkında İl Müdür V. Mehmet Erkoç’dan bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz, yabancı uyruklu şahıslarla ilgili yapılan iş ve işlemler ile Göç İdaresi tarafından yürütülen projeler ve yapılan insani yardımlar konusunda bir brifing aldı. Brifing sonrası kurum içerisindeki birimleri de gezen, yapılan iş ve işlemler hakkında personelden bilgi alan Vali Yavuz, personele çalışmalarında başarılar dileyerek İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden ayrıldı. İl Jandarma Komutanına Ziyaret Vali Yavuz daha sonra İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı'ya iade-i ziyarette bulundu. İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı ise Vali Yavuz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
KOCAELİ HABERİ

İlk ziyaretlerini İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, yürütülen çalışmalar hakkında İl Müdür V. Mehmet Erkoç’dan bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz, yabancı uyruklu şahıslarla ilgili yapılan iş ve işlemler ile Göç İdaresi tarafından yürütülen projeler ve yapılan insani yardımlar konusunda bir brifing aldı.
Brifing sonrası kurum içerisindeki birimleri de gezen, yapılan iş ve işlemler hakkında personelden bilgi alan Vali Yavuz, personele çalışmalarında başarılar dileyerek İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden ayrıldı.

İl Jandarma Komutanına Ziyaret
Vali Yavuz daha sonra İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı'ya iade-i ziyarette bulundu.
İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı.
Bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.
İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı ise Vali Yavuz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.