CHP VE SAADET PARTİSİ ARASINDA SICAK GELİŞME

Siyaset 10.10.2021 - 21:18, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:18
 

CHP VE SAADET PARTİSİ ARASINDA SICAK GELİŞME

kocaelihaberi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11:00'de Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısının ardından saat 14:00'te, CHP Genel Merkezine ziyarete gelecek olan  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirecek...
kocaelihaberi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11:00'de Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısının ardından saat 14:00'te, CHP Genel Merkezine ziyarete gelecek olan  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.