AK PARTİ DARICA İLÇE KURUCU BAŞKANI PALA CHP'YE NİÇİN GİTTİ?

Siyaset 18.12.2021 - 16:19, Güncelleme: 18.12.2021 - 16:19
 

AK PARTİ DARICA İLÇE KURUCU BAŞKANI PALA CHP'YE NİÇİN GİTTİ?

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kent Konseyinin Kasım-2021'de gerçekleştirilen 4. olağan kongresinde, Darıca Kent Konseyi'nin yeni başkanı Orhan Pala oldu. Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve eski il yönetim kurulu üyesi Orhan Pala bugün Konsey yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Darıca İlçe Örgütünü ziyaret etti.. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bu ziyareti "Darıca Kent Konseyi başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederim. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan anlayışıyla yapacakları her türlü çalışmada birlikte Emek vermeye hazır olduğumuzu belirtir çalışmalarında kolaylıklar dilerim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kent Konseyinin Kasım-2021'de gerçekleştirilen 4. olağan kongresinde, Darıca Kent Konseyi'nin yeni başkanı Orhan Pala oldu. Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve eski il yönetim kurulu üyesi Orhan Pala bugün Konsey yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Darıca İlçe Örgütünü ziyaret etti..

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bu ziyareti "Darıca Kent Konseyi başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederim. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan anlayışıyla yapacakları her türlü çalışmada birlikte Emek vermeye hazır olduğumuzu belirtir çalışmalarında kolaylıklar dilerim." sözleri ile paylaştı..

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DARICA İLÇE BAŞKANLIĞI CH' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.