VALİ YAVUZ KOCAELİ TRAFİĞİNİ HAVADAN DENETLEYECEK

02.08.2020 - 12:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VALİ YAVUZ KOCAELİ TRAFİĞİNİ HAVADAN DENETLEYECEK

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün Kocaeli'den geçen otoyol trafiğini Jandarma Helikopteri ile havadan denetleyecek.. Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde 02 Ağustos 2020 saat 14:00-16:00 saatleri arasında havadan trafik denetimi icra edilecek ve Dilovası Mermerciler, Körfez Sevindikli ve İzmit gişelerinde bulunan Jandarma Otoyol timleri ile sabit kontrol icra ederek helikopterlerden bildirilen kural ihlali veya otoyol üzerinde duraklayan araç sürücüleri hakkında işlem yapılacak veya ikaz edileceklerdir.. Helikopterler ile havadan yapılacak denetime katılacak olan Kocaeli valisi Seddar Yavyz daha sonra Dilovası Mermerciler gişelerinde sabit uygulama yapan Jandarma Trafik ve Asayiş ekiplerini denetleyecek görevlilerin ve sürücülerin bayramını kutlayacak.

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün Kocaeli'den geçen otoyol trafiğini Jandarma Helikopteri ile havadan denetleyecek..

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde 02 Ağustos 2020 saat 14:00-16:00 saatleri arasında havadan trafik denetimi icra edilecek ve Dilovası Mermerciler, Körfez Sevindikli ve İzmit gişelerinde bulunan Jandarma Otoyol timleri ile sabit kontrol icra ederek helikopterlerden bildirilen kural ihlali veya otoyol üzerinde duraklayan araç sürücüleri hakkında işlem yapılacak veya ikaz edileceklerdir..

Helikopterler ile havadan yapılacak denetime katılacak olan Kocaeli valisi Seddar Yavyz daha sonra Dilovası Mermerciler gişelerinde sabit uygulama yapan Jandarma Trafik ve Asayiş ekiplerini denetleyecek görevlilerin ve sürücülerin bayramını kutlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.